Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co To Za Event?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo głupie pytanie 8S

Mam spolszczenie.

Gdy gadam z Egzekutorem Bitewnym mam do wyboru 4 opcje. 2 pierwsze odnośnie wojen gildii.

3 - Special Event

4 - znaczki (?)

Gdy wybiorę znaczki i kliknę pierwszą opcję coś pisze w ogłoszeniach też znaczkami. Potem moge wybrac Special Event (bo normalnie nic nie pisze jak sie wybierze) i pierwsza opcja - wtedy przenosi mnie na jakąś ognistą mapę na której jest tylko Pieczęć (ale nie taka jak w DT). Gdy wezme w znaczkach drugą opcję (a dalej tak samo) to przenosi mnie na pustynną mapkę i też na końcu jest taka Pieczęć. Gdy przesunę Przydział Górnika (id 50089) na pieczęć pokazuje się okienko questa i coś znaczkami pisze, a potem przenosi mnie na taką okrągłą mapkę z trzema wejściami. Na niej już nic się nie da zrobić.

Co to za event i o co w tym wszystkim chodzi? xD

Wiem że pewnie nikt nie odpowie, ale mimo wszystko bardzo proszę :rolleyes:

5 i ++++ za pomoc (żeby Was zmobilizować xD )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam bardzo głupie pytanie 8S

Mam spolszczenie.

Gdy gadam z Egzekutorem Bitewnym mam do wyboru 4 opcje. 2 pierwsze odnośnie wojen gildii.

3 - Special Event

4 - znaczki (?)

Gdy wybiorę znaczki i kliknę pierwszą opcję coś pisze w ogłoszeniach też znaczkami. Potem moge wybrac Special Event (bo normalnie nic nie pisze jak sie wybierze) i pierwsza opcja - wtedy przenosi mnie na jakąś ognistą mapę na której jest tylko Pieczęć (ale nie taka jak w DT). Gdy wezme w znaczkach drugą opcję (a dalej tak samo) to przenosi mnie na pustynną mapkę i też na końcu jest taka Pieczęć. Gdy przesunę Przydział Górnika (id 50089) na pieczęć pokazuje się okienko questa i coś znaczkami pisze, a potem przenosi mnie na taką okrągłą mapkę z trzema wejściami. Na niej już nic się nie da zrobić.

Co to za event i o co w tym wszystkim chodzi? xD

Wiem że pewnie nikt nie odpowie, ale mimo wszystko bardzo proszę :rolleyes:

5 i ++++ za pomoc (żeby Was zmobilizować xD )

Wojna Trzech Królestw bodajże.

Opublikowano
@UP raczej mi się nie wydaje... bo wojna królestw to u teleportera jest mapka... chyba

Ten event to rzeczywiście wojna trzech królestw.

To że masz dodatkowy event który nazwałeś wojna trzech królestw, nie ma wpływu na to że uruchamiasz event o takiej nazwie zaproponowany przez koreanów. W tym evencie można za bijać potworki, lub lub ludzi. a także są wyświetlane statystyki dotyczące zabijania ludzi w drugim etapie ( okrągła mapka)

Pomogłem? Proszę o +

Opublikowano

@UP - dzięki za pomoc, pewnie masz rację xD

A skąd mogę wyciągnąc kordy tych map, bo chciałbym tam dodać kilka mobów? :P

(jak się nazywają w english/map jeśli ktoś wie... :D )